torsdag 30 april 2009

Lite mer Three Floyds


Blev lite andra roliga Three Floyds öl inköpta i Köpenhamn. Alpha King, Dreadnaught och Oatgoop (Mikkeller har varit med och bryggt den men jag tycker den har rätt mycket av Three Floyds humlekaraktär.) Frågan är om det är lämpligt att testa alla dessa öl på en kväll eller om det blir att sprida ut det lite, kan ju bli lite väl mycket av det goda plus att man riskerar att få en överdos amerikansk humle;-)

/Markus

9 kommentarer:

  1. Vad nu Markus, jag ser ingen Black Sun Stout eller Dark Lord. Du hade mage att inte plocka upp dessa när de ändå stod framför dig på hyllan i ölbutikken? ;)

    Annars ser det riktigt trevligt ut.

    SvaraRadera
  2. Lätt att klämma på en kväll ;)

    SvaraRadera
  3. Det har sagts förr och tål att sägas igen, etiketterna är verkligen utomordentligt fula.

    Tur att det är innehållet som räknas. :)

    SvaraRadera
  4. Weine: Nej, sket i Dark Lorden av två anledningar. Har prövat 2008:an tillsammans med Anders plus att jag har tre flaskor av 2009:an på väg hem. Var lite sugen på en 2007:a men det blev inget av. Ska jag vara helt ärlig så gillar jag Dark Lord men jag kan inte påstå att det är min favorit av alla fantastiska Imperial Stouts som finns. Tycker den är lite för söt och det tillsammans med en prislapp på lite över 500:- gjorde att jag tog lite annan öl. Black Sun Stouten var jag sugen på också men den hade för dåligt rpk-värde (rus per krona) för min smak;-)

    SvaraRadera
  5. Jag trodde det hette YPK (yrsel per krona) :-) Skämt åsido så är det inte så dåliga öl du köpt, även om det inte var någon Dark Lord med.

    SvaraRadera
  6. YPK funkar minst lika bra.

    Jepp, tycker det blev ett gäng roliga öl. Hade kunna tänka mig någon Dark Lord och eller Sun Stout också men man får ju prioritera.

    SvaraRadera
  7. Snacka om godis!
    Just de färgglada sjuka etiketterna är något som får mig att tänka på ölen som ännu mer godis, så trots deras uglyness så får de mig att vilja ha dom. De är perfekta således ;)

    SvaraRadera
  8. Jo, lite färgglad godisförpackning liknar etiketterna allt.

    SvaraRadera