lördag 17 oktober 2009

Jippie!

Upptäckte att Great Brands äntligen uppdaterat sin hemsida och, enligt den i varjefall, så finns det ett gäng roliga öl från Stone, Great Divide, North Coast och Rogue att privatimportera. Bra jobbat och nu håller jag tummarna för att man får hem någon låda med Yeti, Old Ruffian, Stone Imperial Russian Stout elller liknande. Frågan är bara hur man ska ha råd med det samtidigt som det kommer en strid ström av nya intressanta släpp på Systembolaget?

/Markus

2 kommentarer:

  1. Nämen! Nu lurade du mig ju. Du får allt se till att vara mer uppdaterad än så - Great Brands hemsida har sett ut sådär i två månader eller nåt nu ;)

    Hörde av mig och undersökte om det gick att få tag på Yeti men det fanns inga inne för två månader sedan, får se om de dyker upp i början på nästa år.

    Nya Titan har vi iallafall beställt 5 lådor av, samt Gordon från Oskar Blues! :)

    SvaraRadera
  2. Ha, ha... ja jäklar vad ouppdaterad man känner sig nu. Får väl hoppas att det finns fler än jag som lever under en mossig sten;-)

    Håller tummarna för att det går att fixa fram lite Yeti någon gång i framtiden, tycker det är märkligt att den ölen ska vara så ruskigt svår att få tag på medan den ekade varianten finns lite varstans.

    SvaraRadera